© Brisera Communication 2018

Som entreprenörer bombarderas vi ständigt med olika budskap om hur vi bör marknadsföra oss: Oavsett om man är småföretagare, nystartad, eller är ett större bolag med många år på nacken, är förmågan att välja rätt marknadsföring till rätt pris en viktig egenskap hos dig som entreprenör. Det dyker ständigt upp nya bolag som slåss om att få en del av din marknadsföringsbudget, och i tävlingen om vem som skriker högst går man lätt vilse bland nya ord och begrepp. 

Vi på Brisera Kommunikation vill att alla, såväl småföretagare som större koncerner skall ha möjlighet, och råd, att synas på ett enhetligt och professionellt sätt, utan upplevelsen av att bli överkörd av en säljare eller bombarderad med fackuttryck som ofta bara skapar distans och ger dig väldigt lite ny kunskap om hur saker faktiskt fungerar. Vi pratar ditt språk och är genuint intresserade av att du skall vara nöjd! För oss är en stor del av belöningen att få växa tillsammans med dig som entreprenör, och se ditt företag utvecklas! Vi ser hellre att du återkommer och kompletterar med fler tjänster än att du införskaffar en lösning du inte kan nyttja fullt ut. Med vår långa branscherfarenhet och gedigna kontaktnät ser vi ingen lösning som för liten eller stor, huvudsaken är att det är just en LÖSNING… 

Kontakta oss gärna idag för att hälpa dig...
Vi bygger våra sidor i system som gör att du har kontroll över din egen sida!"
Efter en dialog med dig, börjar vi med att registrera en domän, gå igenom bilder och text.
När vi fått ett grepp om din verksamhet börjar vi med att producera ett utkast med en stil som talar till din målgrupp.
När sidan är klar och det är dags för provpublikation, kontaktar vi dig för genomgång.

Vi tänker tänker annorlunda, därför syns också våra klienter på ett unikt sätt

Med drygt tio års erfarenhet inom marknasdföring, kommunikation och försäljning, har vi valt att skapa något, där du som kund står i centrum. Detta är vår grundidé och vi hoppas via olika kanaler kommer att hålla kontakten, och utvecklas med er.

Väl mött

Brisera 

 
 
 
 

Vi svarar mer än gärna på era frågor, kontakta oss nedan, och vi svarar så fort vi kan...

iinfo@brisera.seininfsdjfnöinfo

+46720072212

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now